The Dream Vehicle Expo en Boeklancering

PERSBERICHT

Expositie & Boeklancering ‘The Dream Vehicle’:

 

Een introspectieve reis naar het mysterie van tijd en liefde

 

Op 22 april 2023 lanceert kunstenaarsduo WitkowskaVerbunt in kunstruimte Atelier K84 in Amsterdam de multimediale expositie ‘The Dream Vehicle’. De tentoonstelling en boeklancering is de vrucht van vier jaren fotografisch onderzoek, waarin Anna Witkowska en Rob Verbunt tijdens zeven road trips door de Benelux, hun licht schijnen op het mysterie van tijd en liefde.

 

Het boek The Dream Vehicle, uitgegeven door Uitgeverij Lecturis, toont in 300 pagina’s de bespiegelingen van het reizende duo in fotografie en tekst. De expositie neemt de bezoeker mee op een cinematografische reis, door foto’s en film, om herkenning te vinden in de sferische reis die wordt afgelegd.

 

Universele reis

De reis gaat door glooiende landschappen, verlaten dorpen, bossen en motels, waar het duo zich in elkaars foto’s voegt en gevoelens en inzichten toont door middel van landschapskeuze, lichtinval en lichaamshouding. Met de filmische performances en de vrijheid van de weg die zich voor hen uitstrekt, raken zij onderwerpen verwant aan het leven en de liefde, die universeel zijn voor ons allen.

 

Expositie en boeklancering

De tentoonstelling is vanaf 21 april t/m 13 mei, op vrijdagen en zaterdagen, te bewonderen in de prachtige ruimte van Atelier K84 aan de Keizersgracht 84 in Amsterdam. De officiële en feestelijke opening en de boeklancering vindt plaats op 22 april tussen 16-19 uur.

 

Over Atelier K84

Atelier K84 is een cultureel initiatief in een inspirerende multifunctionele kunstruimte in het hart van Amsterdam. Creëren, ontmoeten en verbinden voeren de boventoon. Laagdrempelig, sociaal, verrassend en uitnodigend. Atelier K84 beoogt op deze prachtige locatie doorlopend afwisselende (foto-)exposities te organiseren. Door eigen kwaliteitsprogrammering. Een ‘proeftuin’ voor aanstormend talent, afgewisseld met meer gevestigde namen.

 

Expositie: 21 april – 13 mei 2023

Vernissage: 22 april 2023, 16-19 uur

 Openingstijden: Vrijdag en zaterdag 12-18 uur

en op afspraak via info@thedreamvehicle.com

Locatie: Keizersgracht 84h, 1015 CT Amsterdam 

 
 
Follow The Dream Vehicle on Instagram